Szabadidő
Borítókép

2021. augusztus 12. napján egészségnapot szerveztünk azzal a céllal, hogy a résztvevők megismerjék elődeik táplálkozási szokásait, az ételek előállításához szükséges nyersanyagokat és elkészítési módjait. Fontos szempontként tartottuk szem előtt, hogy házias ízekkel, adalékanyag-mentes ételekkel, főként helyben megtermelt nyersanyagokkal ismertessük meg a résztvevőket. Ennek érdekében kistermelők is részesei voltak a rendezvényünknek, akik fontos ismereteket adtak át az általuk előállított termékekről, azok gyógyhatásairól és felhasználási lehetőségeiről.

 

Lehetőség volt ételkóstolóra, de sor került egy kiállítás megtekintésére is, melyet az ételek előállításához szükséges konyhai eszközökből rendeztünk be.

 

A rendezvénynek - az egészségnevelésen túl -, fontos közösségépítő és társas kapcsolatokat fejlesztő szerepe is volt, számos résztvevővel, akik különböző korcsoportokat képviseltek.

 

Automatikus kiléptetés...

Inaktivitás miatt hamarosan ki fog lépni a felhasználói fiókjából.